Klangskåle

 

Hvad er det for noget?

Mine klangskåle kommer fra Nepal. De består af en blanding af 7 forskellige metaler. Skålen er alle banket ud med trækøller, hvilket har givet den lidt sære skævheder, men også en fantastisk klang, som de holde rigtig længe. Det gør den til ideelle terapiskåle.

Er der forskel på klangskåle / terapiskåle og syngeskåle. Ja for at være en god behandlerskål, stilles der visse krav til hvor lang tid skålen holder sin klang efter hvert anslag, som det findes blandt de håndbankede skåle. Derfor vil jeg vove at påstå at en hver klangskål umiddelbart vil kunne benyttes, som syngeskål, og sikket også omvendt, så kan de håndlavede syngeskåle i lang udstrækning bruges, som klangskåle. Mens de støbte skåle er mindre anvendelige.

Hvordan virker klangmassage

Når du modager klangmassage, sættes forskellige skåle forskellige steder på din krop. Svingningerne fra skålen vil således forplante sig ned gennem de forskellige kropslag i din krop. Vibrationer vil blive opfattet af din hjerne, som vil blive optaget af, den lyd og vibration du mærker. Samtidigt med, at spændte og ømme muskler vil blive rystet godt igennem, hvilket dels vil løsne den spændte trætte muskel, som lige nu har en velsignet pause fra hjernens konstante påmindelse om at passe på. Det er i sådan et åndehul, at kroppens egen intelligens får mulighed for at genoprette ubalancer i kroppen eller åbne op for nye energiniveauer.

Klangmassagen sker altid i dialog mellem dig mig og skålene som taler deres tydelige sprog. Hvorfor udbyttet af behandlingen og oplevelserne er meget forskellige fra behandling til behandling og fra person til person.

Pris:

Førstegangsbehandling: 510 kr.

Efterfølgende behandlinger i et forløb: 375 kr.